Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Willie' blikt terug: 'Ik had enkele journalisten graag een waffel gegeven'

Laatste update:

"De pers wilde me niet, drie à vier journalisten wilden me weg. Ik pas volgens hen niet in de 'vorm' van België. Ik had enkele journalisten wel graag eens een waffel gegeven, maar zou dat geholpen hebben? Ze konden er gewoon niet tegen dat ze van mij geen exclusiviteit kregen. Ze zeiden me dat als ze de opstelling en de tactiek daags voor de wedstrijden zouden krijgen, ik dan veilig zou zijn. Zo werkt dat bij mij niet."

Na de nederlaag tegen Wales wist Wilmots eigenlijk al genoeg. "Bij terugkeer in België heb ik champagne gedronken met mijn vrouw, ik was vrij." Hij werd later toch benaderd om langer aan te blijven, maar de bond wilde toch met hem verder. Uiteindelijk zei Wilmots 'nee', omdat hij het niet eens was met de voorwaarden. Hij wenst de nationale ploeg van België nu succes. "Ik hoop dat ze het WK winnen en dan zal ik de eerste zijn om champagne te drinken."

Marc Wilmots was de juiste bondscoach voor België

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties