Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wilmots beslist niet overhaast: 'Ik pak mijn tijd om na te denken'

Laatste update:

Op social media werd bondscoach Wilmots werkelijk gefileerd om zijn keuzes tegen Wales. Zo snapten velen niet waarom hij besloot aan het begin van de tweede helft Marouane Fellaini in te brengen voor Yannick Ferreira Carrasco en zou zijn tactiek ook van geen kant hebben gedeugd. Er werd door velen geroepen om een vertrek van Wilmots, maar in het heetst van de strijd probeert de bondscoach kalm te blijven.

"Ik pak nu mijn tijd om na te denken. Natuurlijk zijn we ontgoocheld. Iedereen in de kleedkamer is teleurgesteld. Het begon nog uitstekend voor ons, we speelden een prima eerste twintig minuten", liet Wilmots na de 3-1 nederlaag weten aan Het Laatste Nieuws. "Nadien is de verdediging in de problemen gekomen. Ik denk wel dat we mogen concluderen dat het moeilijk is om mannen als Vermaelen en Vertonghen te vervangen. Ook Kompany was er niet bij, dat is te veel."

Wilmots zag dat zijn team achterin in de problemen kwam en dat het middenveld eveneens te zwaar onder druk stond tegen Wales. Daarom bracht hij Fellaini in, omdat probleem op te lossen. "Het begin van de tweede helft was een pak beter, alleen valt dan die tweede tegengoal en dat is dodelijk gebleken. Achterin ontbrak het aan coaching. Ik kan dat ook niet oplossen. Ik ben een trainer, geen tovenaar. Automatismen kun je niet op één dag kweken."

-
Moet Marc Wilmots stoppen als bondscoach?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
30
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
36
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties