Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wilmots laat Bakkali vier maanden voor WK buiten beschouwing

Laatste update:

Bakkali maakte aan het begin van dit seizoen furore bij PSV. Hij scoorde in de Champions League-voorronde tegen Zulte-Waregem en maakte daarna zelfs een hattrick tegen NEC. Daarna ging het echter langzaam bergafwaarts met de behendige dribbelaar, die de laatste wedstrijden alleen nog maar korte invalbeurten krijgt. Dat gaat ook ten koste van de aandacht die hij krijgt bij België.

Bondscoach Marc Wilmots heeft een selectie samengesteld voor de oefeninterland op 5 maart tegen Ivoorkust en Bakkali maakt daar geen deel van uit. In oktober maakte hij zijn interlanddebuut tegen Wales; hij mocht een kwartier meedoen. Tegen Colombia en Japan kreeg hij geen speeltijd en nu zit hij niet eens bij de definitieve selectie van Wilmots. Na de wedstrijd tegen Ivoorkust zijn er nog oefeninterlands tegen Luxemburg, Zweden en Tunesië, voordat het WK van start gaat.

Wilmots maakt geen gebruik van spelers uit de Eredivisie, maar riep wel veel spelers op met een verleden op de Nederlandse velden. Behalve Bakkali is ook Thomas Vermaelen niet opgeroepen voor het duel met de Ivorianen. De 28-jarige verdediger speelde reeds 46 interlands voor de Rode Duivels, maar kampte de laatste tijd met een kuitblessure. Hij behoort wel tot de wedstrijdselectie van Arsenal voor de wedstrijd van zaterdag tegen Stoke City. Anthony Vanden Borre van Anderlecht, die in november 2011 voor het laatst meedeed met België, zit wel bij de definitieve groep.

De volledige selectie:

Doel: Koen Casteels (TSG Hoffenheim), Thibaut Courtois (Atlético Madrid), Simon Mignolet (Liverpool)

Verdediging: Toby Alderweireld (Atlético Madrid), Laurent Ciman (Standard Luik), Vincent Kompany (Manchester City), Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg), Sébastien Pocognoli (Hannover 96), Daniel Van Buyten (Bayern München), Anthony Vanden Borre (Anderlecht), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur)

Middenveld: Nacer Chadli (Tottenham Hotspur), Moussa Dembélé (Tottenham Hotspur), Marouane Fellaini (Manchester United), Radja Nainggolan (AS Roma), Timmy Simons (Club Brugge), Axel Witsel (Zenit Sint-Petersburg)

Aanval: Christian Benteke (Aston Villa), Kevin De Bruyne (VfL Wolfsburg), Eden Hazard (Chelsea), Romelu Lukaku (Everton), Dries Mertens (Napoli) en Kevin Mirallas (Everton).

-
Gaat Zakaria Bakkali mee naar het WK 2014, denk je?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
8
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
20
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
13
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties