Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wilshere in plaats van Noble is een verschrikkelijke beslissing'

Laatste update:

Hodgson is zich van geen kwaad bewust en hij noemt Wilshere 'een speciaal talent'. "De belangrijkste vraag die ik mezelf moest stellen: 'Is hij fit en kan hij spelen?' Het antwoord op die vraag is ja. Is hij iemand die ons kan helpen als basisspeler of als invaller, omdat hij kwaliteiten heeft die andere middenvelders niet hebben? Ook op die vraag is het antwoord ja. Heeft hij goed gepresteerd in eerdere wedstrijden en was hij een sleutelspeler voor ons? Ja."

"Ik heb nog een week of twee om mijn definitieve selectie in te leveren. Dan weten we honderd procent zeker of hij sterk genoeg is om mee te gaan", aldus Hodgson. Ondanks de uitleg van de bondscoach is de verontwaardiging op Twitter groot. "Wilshere in plaats van Noble is een verschrikkelijke beslissing", schrijft iemand. "Noble had in de selectie moeten zitten, wat een schande", schrijft iemand anders.

Oud-international en analyticus David James snap took niet waarom Noble niet is opgeroepen. "Marcus Rashford in plaats van Andy Carroll, dat snap ik wel. Wilshere in plaats van Noble, dat snap ik niet. Als leeftijd een punt is: Tom Heaton (derde keeper, red.) heeft geen interlands en hij is dertig jaar oud."

Mark Noble had opgeroepen moeten worden in plaats van Jack Wilshere

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties