Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft begrijpt hosanna rondom PSV'er niet: 'Waarom dan?'

Laatste update:

"Waarom dan? Omdat je denkt dat je hem nu voor 20 of 25 miljoen euro kan ophalen en anders over twee jaar 60 miljoen euro betaalt", vraagt Kieft zich hardop af. "Bakayoko heeft kwaliteiten als rechtsbuiten, maar in de Premier League wordt wel iets anders gevraagd dan tegen FC Utrecht of Sturm Graz. In het treffen met de Oostenrijkers in Eindhoven liep hij zijn directe tegenstander continu voorbij. In een wedstrijd passeerde hij vaker dan in al zijn wedstrijden voor PSV bij elkaar. Sturm Graz had zich onvoldoende op Bakayoko ingesteld." Bakayoko ligt bij PSV nog tot medio 2026 vast, waardoor de Eindhovenaren hoog in de boom kunnen zitten.

Kieft weet hoe verdedigers het Bakayoko lastig kunnen maken. "Hij speelt juist meer op safe als ploegen zich aan hem aanpassen. Het ontbeert hem dan vaak aan lef, terwijl hij de kwaliteiten bezit om binnendoor en buitenom te gaan. Dat laatste is ideaal voor Luuk de Jong. Iets meer initiatief kan geen kwaad. Maar Liverpool in deze fase van zijn carrière…" Het lijkt er niet op dat the Reds deze zomer al concreet worden voor Bakayoko, daar Salah nog tot medio 2025 vastligt op Anfield. Momenteel is het qua transferperikelen stil rondom de 31-jarige rechtsbuiten.

Peter Bosz
Kieft is wel lovend over de manier waarop Bosz zijn elftal laat spelen. "Het is toch knap hoe snel Peter Bosz dat voor elkaar heeft gekregen. In nauwelijks twee maanden speelt PSV leuker dan in al die seizoenen onder Phillip Cocu, Roger Schmidt en Ruud van Nistelrooij. Alleen moet Bosz aan het einde van de rit weleens met een echte hoofdprijs in zijn handen staan. Het lukte Cocu namelijk wel om driemaal kampioen van Nederland te worden met PSV. De Johan Cruijff Schaal is onvoldoende; iedereen mag meer verwachten."

Meer nieuws

Basisspeler van Oranje op het afgelopen WK staat nu als supporter in Hamburg
0
De Roon speelt met Instagram-post leuk in op 'haarbandhype' van Memphis
0
Zeer zelfkritisch interview na zege van Nederland: 'Ik haalde niet mijn niveau'
39
'Wout of the World' tot 'Hollands geile party': buitenlandse media over Oranje
21
Van Gangelen: 'Als mijn dochter over 10 jaar met hem thuiskomt, ben ik gelukkig'
21
Chaos in Gelsenkirchen: gemaskerde Engelse fans vallen café met Serviërs binnen
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties