Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft gaat niet mee in euforie: 'Hij heeft nog niets gebracht bij Ajax'

Laatste update:

Kudus kon zondagavond in Studio Voetbal nog rekenen op lof van Van der Vaart. "Het doelpunt van Kudus vind ik leuk. Die krijgt niet veel kansen, maar hij heeft echt alles wat een aanvallende middenvelder of halve spits nodig heeft. Hij is onwijs sterk aan de bal, een heerlijke speler om naar te kijken. Daarom heeft Ajax hem ook niet laten gaan. Ik denk dat ze veel plezier aan hem gaan hebben."

In Veronica Offside is men een dag later minder enthousiast over de Ghanees. "Je maakt hier de 4-0 tegen Cambuur en dan ga je er bij lopen of je wordt vastgehouden", aldus tafelgast Erik Dijkstra. Wim Kieft doet daar nog een schepje bovenop. "Die jongen heeft helemaal nog niets gebracht bij Ajax. Hij is altijd geblesseerd geweest." Kudus heeft sinds zijn komst naar Amsterdam last gehad van vijf verschillende blessures. De dynamische rechtspoot viert zijn doelpunten overigens wel vaker op deze wijze.

Daarnaast ziet Kieft een ander probleem in het spel van Kudus. "Ik heb het idee dat hij het altijd een beetje moeilijker maakt dan nodig is. Altijd veel bewegingen en blijven draaien, terwijl het ook een stuk functioneler kan." Andy van der Meijde, Ajax-fan in hart en nieren, is wel blij dat Kudus niet naar Everton is gegaan. "Hij is balvast, kan een mannetje passeren en scoren. Ik vind het een mooie speler en ben blij dat hij is gebleven bij Ajax."

Eredivisie
Ajax
4 - 0
SC Cambuur

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
3
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
24
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties