Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft geniet van Ajax: 'Wat heeft hij de bal aan een touwtje'

Laatste update:

"Maar wat kan hij voetballen, wat heeft hij de bal aan een touwtje, zoveel controle in combinatie met kracht in de duels is uitzonderlijk", ziet Kieft. "Tadic ziet ook altijd de goede oplossing en heeft de kwaliteit om daarop te wachten, zijn keuze uit te stellen totdat de beste optie voorbijkomt. Op zijn niveau, het niveau Ajax is Tadic een topspeler. Zijn rendement qua doelpunten en assists ligt zo hoog, dat de wispelturigheid van ploeggenoten als David Neres en Antony zich niet laat voelen. Als Sébastien Haller een hele wedstrijd tussen de strafschopstip en het vijfmetergebied blijft staan, krijgt hij geheid twee of drie intikkertjes van Tadic."

Over Haller is Kieft beduidend minder enthousiast. "Haller maakt een mindere periode door na aanvankelijk een kickstart te hebben gemaakt bij Ajax. Het oogt alsof de energie eruit is gevloeid bij hem. Hij beweegt traag, soms zelfs lomp en dat is niet erg als je iets eerder weg bent of de kopduels in de lucht uiteindelijk wint, maar dat is niet het geval. Natuurlijk, de eerste voorwaarde waaraan Haller moet voldoen bij Ajax is vijftien tot twintig doelpunten maken, maar tevens verwacht je dat hij meevoetbalt, een aanspeelpunt is en wat meer agressie in de duels brengt om die te winnen."

Kieft zoekt naar een verklaring voor de ogenschijnlijke vormdip van Haller. "Het kan best dat dit met de overgang vanuit Engeland te maken heeft, z'n situatie buiten het voetbal nog niet op orde is en zo'n vergeten vinkje op het inschrijfformulier voor de Europa League kan ook z'n weerslag hebben. Normaal zou Ajax Brian Brobbey hebben om Haller wakker te houden, maar die vertrekt naar RB Leipzig."

Meer nieuws

Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
0
EK-voorselectie Spanje bekend: 5 Barcelona-spelers, ook opvallende afwezigen
24
'Joshua Kimmich veegt eerste aanbod van Europese grootmacht resoluut van tafel'
12
'Jaloerse' Ten Hag met de grond gelijk gemaakt: 'Hij heeft een hele nare kant'
55
Fan gaat in op apart tattooverzoek Maupay: 'My f*cking god, hij doet het echt'
6
FC Twente kent mogelijke tegenstanders in voorronde Champions League
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties