Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft glundert: 'Hij vreet alles uit, dat is toch geweldig om te zien, joh!'

Laatste update:

"Dan kun je hele discussies gaan maken, van of dat komt door Ronald Koeman of Frank de Boer, maar ik denk dat dat gewoon met spelers te maken heeft. Je zag enthousiasme, wat je ook wel mag verwachten als je in het Nederlands elftal speelt. Maar ze speelden ook echt goed", stelt Kieft, die ook lovend is over de passie bij de Italianen. Dat begint volgens hem al bij het volkslied.

De man van de wedstrijd was niet Stefan de Vrij of Frenkie de Jong

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje. Lees artikel

"Kijk, wij hebben een waardeloos volkslied. Ik vind dat wij een depressief volkslied hebben. Er zitten geen hoogteverschillen in. Maar dat Italiaanse volkslied, dat is natuurlijk van een schoonheid, dat is ongekend. En die jongens vinden het ook echt leuk om mee te zingen", aldus Kieft, die de passie ook in de manier van voetballen terugziet bij de Italianen.

"Als je die Giorgio Chiellini ziet, dat is toch geweldig, joh! De manier waarop hij bezig is. Hij vreet alles uit: alles wat hij maar kan uitvreten, vreet hij uit. En altijd zegt hij: oh sorry, sorry. Maar hij zit er bovenop, hij is 36. Hij was Luuk de Jong één keer kwijt, toen maakte De Jong een beweging naar de eerste paal en toen was hij hem even kwijt. Maar verder zit hij er zo kort op. Ik vind dat echt geweldig", besluit Kieft.

Ben jij het eens met de analyse van Wim Kieft?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
6
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
21
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties