Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft haalt uit naar Mark van Bommel: 'Ronduit belachelijk!'

Laatste update:

Kieft noemt de manier van handelen van Van Bommel 'hoogst opmerkelijk'. "Als geen ander weet Van Bommel wat het met een speler doet als een trainer de gevoelens van een speler niet kan inschatten. Het was Marco van Basten, die als bondscoach de belachelijke beslissing nam om international Van Bommel in een volle Kuip vijf minuten na rust naar de kant te halen. De wereld was te klein, de woede bij Van Bommel terecht, evenals het verwijt aan Van Basten dat die als speler zo'n benadering ook niet zou pikken. Zoiets doe je niet als trainer. Je laat iemand in de rust achter in de kleedkamer en kleineert hem niet met een dergelijke wissel", aldus Kieft in de ochtendkrant.

Kieft is van mening dat het Van Bommel zijn goed recht is om Zoet te passeren. De trainer had de doelman in zijn ogen beter een weekend vrij kunnen geven om tot rust te komen. "Het is nogal een klap voor Zoet, een international, als je na zoveel jaar je plaats in het doel verliest. Om vervolgens vlak voor de wedstrijd te horen dat je niet nummer twee, maar nummer drie bent en niet op de bank mag zitten omdat de trainer bang is voor je reactie bij een tegendoelpunt", vervolgt Kieft. "Ronduit belachelijk! Alsof Zoet een kleuter is die niet weet dat er camera's op hem staan gericht, niet weet dat hij in beeld verschijnt als er een doelpunt valt. Of Zoet als een gek gaat juichen of lachen als PSV een doelpunt incasseert. Misschien alleen inwendig, maar echt niet voor het oog van de wereld."

Een dag na de 2-1 nederlaag in Tilburg, bracht PSV naar buiten dat Van Bommel zijn excuses had gemaakt naar Zoet. "Vervolgens proberen PSV en Van Bommel de situatie een dag later te redden met een zwak perscommuniqué", aldus Kieft. "Van Bommel had persoonlijk naar buiten moeten komen en zeggen dat hij verschrikkelijk dom is geweest, verkeerd heeft gehandeld en Zoet thuis had moeten laten. Dan ben je in één klap overal vanaf."

-
Ben jij het eens met Wim Kieft?

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties