Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft: 'Het is eigenlijk hartstikke jammer: hij is beter dan Haller'

Laatste update:

"Hij haalde in de halve finale Kasper Dolberg en Mikkel Damsgaard naar de kant", zo begint Kieft met een kritische noot aan het adres van bondscoach Kasper Hjulmand, om vervolgens de loftrompet te steken over de spits. "Geweldig om te zien hoe Dolberg speelde. Je zag bij Ajax al zijn talent. Hij is beter dan Sébastien Haller, maar op één of andere manier komt het er niet altijd uit. Waarschijnlijk vanwege de druk kan hij die speciale klasse niet iedere wedstrijd laten zien. Dat blijft een dilemma en daarom betwijfel ik of hij het ooit gaat maken in de absolute top", aldus Kieft.

Na afloop van het verloren halvefinaleduel met Engeland (2-1, na verlenging) liet Kieft zich tijdens De Oranjezomer ook al zeer positief uit over het optreden van Dolberg. "Die Dolberg speelde echt hartstikke goed. Want toen hij gewisseld werd, konden ze die bal voorin niet meer kwijt. Hij hield de bal gewoon goed vast. Eigenlijk hè...", vervolgde de analist. "Op een gegeven moment liet hij het natuurlijk niet meer zien bij Ajax, maar Dolberg is natuurlijk een betere spits dan die Haller. Hij is veel beweeglijker en hij draait veel makkelijker, dus eigenlijk is het hartstikke jammer", aldus Kieft.

De spits van OGC Nice begon op het EK nog als wisselspeler, maar knokte zich naarmate het toernooi vorderde in de Deense basis. In de groepsfase kreeg Dolberg slechts 31 speelminuten van Hjulmand, die vanaf de knock-outfase verraste met een basisplek voor de spits. In de achtste finale tegen Wales (0-4) betaalde hij het vertrouwen van de keuzeheer uit met twee treffers, terwijl Dolberg tegen Tsjechië (1-2) eenmaal trefzeker was.

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties