Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft: 'Ik denk dat Ajax er niet bij gebaat is dat hij nog een jaar blijft'

Laatste update:

Kieft merkt zondag in het televisieprogramma Rondo van Ziggo Sport op dat De Ligt het vorige week in de interland tussen Nederland en Duitsland lastig had. "We hebben gezien dat hij in de duels heel goed is, maar met ruimte spelen is nog altijd hartstikke moeilijk", vertelt de oud-spits. "Daar moet hij zich nog allemaal in zien te ontwikkelen. Het zal waarschijnlijk wel komen, maar er komt wel heel veel op hem af."

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

Presentator Jack van Gelder stelt dat het voor De Ligt misschien wel beter is om nog een jaartje bij Ajax te blijven, zodat hij zich in de luwte kan ontwikkelen. "Ik denk dat Ajax daar uiteindelijk niet bij gebaat is", repliceert Kieft, die wijst op de transferwaarde die De Ligt vertegenwoordigt. De stopper lijkt niet voor minder dan 70 miljoen euro te mogen vertrekken bij Ajax.

Kieft is tot slot lovend over de manier waarop De Ligt zich manifesteert onder alle hectiek rondom zijn persoon. "Hij is negentien, maar hij is nu al aanvoerder en heeft nu al enorm veel verantwoordelijkheid. Je moet antwoord geven in interviews, clubs zitten achter je aan", somt de analist op. "En dat terwijl je als voetballer nog lang niet volgroeid bent."

Vind jij dat Matthijs de Ligt toe is aan de stap naar de Europese top?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
41
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties