Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft plaatst vraagtekens bij 'oncollegiale' actie Kökçü tegen Shakhtar

Laatste update:

Feyenoord liet donderdag geen spaan heel van Shakhtar en liep dankzij Orkun Kökçu (twee goals), Oussama Idrissi (twee goals), Santiago Giménez, Danilo en Alireza Jahanbakhsh uit naar een eclatante zege. "Het goede spel en de passie vertaalde zich nu ook in doelpunten", concludeert Kieft. "Kökçü was voor mij de blikvanger en grote leider. Onder Arne Slot is hij veel meer arbeid gaan verrichten, levert veel fysiek, maar vooral ook voetbal aan zijn ploeg en scoort regelmatig."

Meer: Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor

Toch had Kieft liever gezien dat Kökçü zijn tweede treffer, een rake strafschop, aan Giménez had gelaten. "Het was voor Giménez lekker geweest als Kökçü bij de 2-0 voorsprong de penalty had gegund aan de Mexicaan", aldus Kieft. "Die momentjes geven spitsen extra vertrouwen en dat nemen ze mee naar de reeks van wedstrijden waarin de prijzen worden verdeeld. Giménez maakt een goede openingsgoal, waarbij hij precies zag waar de ruimte lag. Dat heeft hij al vaker laten zien en kenmerkt de goede spits."

Eerder dit seizoen eiste Giménez in de uitwedstrijd tegen Lazio wel de strafschop op. De Mexicaan pakte de bal af van Kökçü om vervolgens zelf aan te leggen vanaf elf meter. De aanvoerder van Feyenoord was niet blij met die actie en kreeg nadien excuses van zijn ploeggenoot. "Ik had de aanvoerder moeten respecteren", zei Giménez bij Fox Sports Mexico. "In Mexico leerde ik dat je als spits de penalty's moet nemen. Dat je de bal moest pakken en niet meer moest loslaten. Dit is een andere cultuur, ik moet nog veel leren."

Meer nieuws

Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
0
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto'
0
'Voormalig Feyenoorder stuurt tweelingbroer om te spelen bij Dinamo Bucharest'
4
'Ajax komt er niet uit met Chivu, maar komt dichter bij akkoord met Farioli'
18
Bayer Leverkusen maakt er vijf en breidt ongeslagen reeks uit naar vijftig (!)
4
El Ahmadi: 'Hij moet mee met Nederlands elftal naar EK'; Perez is het oneens
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties