Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft wijst 'dark horse' op EK aan: 'De man is gewoon een fenomeen'

Laatste update:

Kieft is ervan overtuigd dat Ronaldo zich aan het opladen is voor het EK. "Vijf jaar geleden de Europese titel gepakt, maar in de 25e minuut moest hij eraf in de finale tegen Frankrijk vanwege een blessure. Dat vond ik zo jammer. Zelf gelooft hij nog heilig in een glansrol op het EK. Daarover hoef je niet in de war te zitten. Ronaldo sprak zelfs al over het WK volgend najaar in Qatar. En de bondscoach van Portugal kan niets anders doen dan ja knikken, want het is Ronaldo die zichzelf selecteert en zijn medespelers."

Portugal beschikt met Bernardo Silva, Bruno Fernandes en Joao Félix over uitstekende spelers in aanvallend opzicht. "Maar allemaal zullen ze zich ondergeschikt moeten maken. Aan Ronaldo. Of dat goed is voor het elftal, kan je je afvragen", beaamt Kieft zaterdag in De Telegraaf. 'De lacherigheid overal' met betrekking tot Ronaldo stoort de voormalig Oranje-international desondanks. "Wat Lionel Messi doet, is allemaal heilig, maar bij Ronaldo wordt vaak alles in het belachelijke getrokken. Te gemakkelijk vind ik zo'n beoordeling aan het einde van zijn carrière."

"Iedereen weet hoe goed hij was tien jaar geleden en met dat verwachtingspatroon zit iedereen nu naar hem te kijken. Dan valt het snel tegen." Kieft vindt het 'waanzinnig' dat Ronaldo in de voorbije voetbaljaargang met 29 doelpunten topscorer is geworden van de Serie A en dat ook nog eens op 36-jarige leeftijd. "De man is gewoon een fenomeen. Ik hoop van harte dat hij het nog een keer laat zien. Ik verheug me erop en tegelijk gun ik het hem. Al heb ik mijn twijfels.

Kieft heeft ondanks zijn idolatie voor Ronaldo toch nog een advies voor de vedette van Portugal: van de vrije trappen moet hij afblijven. "Ik ben bang dat hij ze wel gaat nemen en dat niemand van zijn Portugese ploeggenoten hem durft weg te sturen met de boodschap dat het geen goed idee is als hij er nog een neemt." Portugal start het EK over exact tien dagen tegen Hongarije.

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
1
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
17
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
11
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties