Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft zag twee 'heel kwetsbare' spelers bij Ajax in bekerfinale

Laatste update:

"Vitesse deed het in het begin goed door elke keer de diepte te zoeken", begint Kieft zijn analyse van de wedstrijd. Bij het doelpunt dat Vitesse maakte werd Martínez aan de zijlijn geklopt door Armando Broja. Kieft zegt over dat moment: "Wat is die Martínez dan kwetsbaar zeg, als hij in die positie komt bij Ajax, want die backs zijn altijd weg. Ik zie hem dit wel vaker doen." René van der Gijp is daarover verbaasd en vraagt: "Zie je hem dat vaker doen? Hij timet nu toch gewoon verkeerd? Dat kan toch gebeuren? Hij denkt dat hij ervoor kan komen, maar dat lukt niet." Kieft reageert alleen nog door te zeggen: "Defensief vind ik hem niet heel erg sterk op die plek."

Ook Haller viel tegen volgens Kieft. "Op het moment dat hij 'in de bal' komt is hij heel kwetsbaar met dat grote lijf", zegt de oud-spits. "Dan ben je in de loop, weet je wel. Maar hij werd een keer heel goed aangespeeld, toen hij op de penaltystip stond en hem doorgaf aan Davy Klaassen. Dat deed hij heel goed. Dus je moet hem eigenlijk gebruiken op het moment dat hij bij de zestien staat of speelt, dan moet hij dat grote lichaam erin houden. Maar dat lopen gaat hem echt heel moeilijk af."

Kieft benoemt Edson Álvarez, die de taak had om Vitesse-speler Oussama Tannane uit te schakelen, als een van de uitblinkers. "Ik ben geen Álvarez-fan, maar nu speelde hij vanuit Tannane: hij zat er echt bovenop elke keer, hij liet die Tannane niet voetballen, of die nou last had van de Ramadan of niet, maar hij kreeg geen kans. Het probleem is natuurlijk, maar dat is ook al duizend keer gezegd, dat er met zo'n middenveld met hem, Davy Klaassen en Ryan Gravenberch weinig voetbal is. Dat vind ik dan wel weer jammer." Ook Antony vond Kieft 'heel goed'. "Die was ook wel minder de laatste tijd, maar bij hem zie je toch nog altijd wel wat erin zit, en dat zie ik al heel lang niet meer bij David Neres."

-

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties