Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft ziet absolute uitblinker bij Ajax: 'Hij is echt de beste'

Laatste update:

"Spectaculair, slordig, bedroevend niveau, maar een leuke wedstrijd", zo vat Kieft het duel in enkele steekwoorden samen. "Alleen het resultaat voor Ajax... misschien hebben ze nog wel een beetje geluk gehad ook. Ik denk dat ze uiteindelijk opgelucht zijn dat ze niet verloren hebben. Dat hadden ze natuurlijk nodig in deze fase. Reken maar dat ze van tevoren een beetje bang geweest zijn om die wedstrijd in te gaan."

"Of het bij Taylor meer op zijn plaats viel? Ja, die vond ik de beste aan de kant van Ajax", vervolgt Kieft. "Ook omdat hij enorm hard gewerkt heeft, maar ook elke keer goed achter de spits in de zestien kwam. Er ging veel dreiging van hem uit. Hij had er overigens nog wel eentje moeten maken", doelt Kieft op een grote kans die hij kreeg in de slotminuut van de reguliere speeltijd.

Afgelopen weekend moest hij nog genoegen nemen met een plek op de bank ten faveure Sivert Mannsverk, omdat trainer Maurice Steijn met een dubbele controleur wilde spelen. Tegen Marseille stond Taylor wel weer in de basis naast Benjamin Tahirovic. "Hij heeft zich goed gerevancheerd", vervolgt Kieft, die van mening is dat Taylor een basisplek moet krijgen in het elftal van Maurice Steijn. "Dat probleem is dus voorlopig opgelost op het middenveld bij Ajax."

Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
0
Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten
18
Kieft benadrukt: 'Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax'
7
Valentijn Driessen haalt uit naar commentator: 'Dan denk ik: houd je bek!'
6
Gerónimo Rulli onthult welke club hem wilde verlossen van lijdensweg bij Ajax
2
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Willem II - Telstar
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties