Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek bij Ajax in de maak? 'Interesse uit Engeland, Duitsland en Frankrijk'

Laatste update:

In gesprek met De Telegraaf laat Akpom weten dat hij tevreden is over het afgelopen seizoen. "Want gezien de speeltijd die ik kreeg en de situatie bij Ajax denk ik dat ik op een goed seizoen kan terugkijken. Er waren veel moeilijke momenten, maar ik ben altijd positief gebleven. Daardoor heb ik mijn bijdrage kunnen leveren."

Akpom maakte twee seizoenen geleden de nodige indruk bij Middlesbrough en kon vervolgens ook in de Premier League tekenen, maar koos uiteindelijk voor Ajax, waar hij vooral genoegen moest nemen met een rol als back-up achter Brian Brobbey.

De nieuwe directeur voetbal Marijn Beuker kondigde eerder tegenover De Telegraaf al aan dat hij duidelijkheid wil scheppen richting de selectiespelers. "Als je drie spitsen hebt die allemaal denken dat ze gaan starten, zoals wij hier hadden, is dat niet handig", doelde Beuker op Brian Brobbey, Chuba Akpom en eerder Georges Mikautadze. "We gaan gericht zoeken, zodat we spelers ook een boodschap mee kunnen geven over de rol die zij krijgen in de selectie."

Het is nog maar de vraag of Akpom een seizoen op het tweede plan opnieuw ziet zitten. Bovendien moet Ajax eerst verkopen om de selectie te versterken, waardoor een vertrek van de Engelse aanvaller reëel lijkt. Zelf tast Akpom nog in het duister over zijn sportieve toekomst. "Om eerlijk te zijn weet ik nog niet waar ik komend seizoen voetbal."

"Er is veel interesse, maar dat is gezien de geringe speeltijd die ik kreeg en het aantal doelpunten dat ik maakte logisch", vervolgt de spits. "Ik ben nu 28 en voel dat ik fysiek en mentaal op mijn best ben. Mijn doel is altijd zo hoog mogelijk en voor het best denkbare team te spelen."

Akpom benadrukt andermaal dat hij goed in de markt ligt. "Ik sta er niet alleen goed op in de Premier League, maar er is ook contact met clubs uit Duitsland en Frankrijk. Maar ik heb nog een contract bij Ajax en misschien komt er wel een manager die het heel erg in mij ziet zitten. Wat er gebeurt zien we in de zomer."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Veerman: 'Bosz weet dat ik daar 1 keer per jaar heenga en dan geen water drink'
0
Derksen verbaast over trainingsoefening Oranje: 'Doe dat op een kleuterschool'
8
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
62
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
10
Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
13
Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties