Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Winnend Mali treft Ivoorkust; Tunesië wacht confrontatie met Ghana

Laatste update:

Angola - Mali 0-1
Mali was de bovenliggende partij in de eerste helft, al moest het wel even wachten op de openingstreffer. Kalifa Coulibaly was tot tweemaal toe dicht bij een doelpunt, maar slaagde in beide gevallen niet in zijn opzet. Acht minuten voor het rustsignaal was het alsnog raak. Amadou Haidara zag een bekeken afstandsschot in de kruising belanden. De minieme voorsprong kwam in het restant van de eerste helft niet meer in gevaar.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld in Ismaïlia. Mali dicteerde het spel, zonder overigens de score verder uit te breiden. Angola bood zeer weinig tegenstand in aanvallend opzicht, waardoor de voorsprong van de formatie van Magassouba nimmer in gevaar kwam. Er volgt nu een rustperiode van bijna een week voordat de clash met Ivoorkust op het programma staat.

Mauritanië - Tunesië 0-0
Tunesië was dinsdagavond dominant in balbezit, maar het statistische voordeel kwam niet tot uiting in de stand. Een afstandsschot van Wajdi Kechrida verdween net naast het doel van Mauritanië, terwijl Youssef Msakni een schot zag worden gekeerd door doelman Brahim Souleymane. Mauritanië deelde enkele plaagstootjes uit, maar scoorde ook niet en moet de Afrika Cup na drie duels verlaten. Voor Tunesië, met driemaal een gelijkspel in de groepsfase, wacht een vervolg tegen Ghana.

Vind jij dat Mali het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
23
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
41
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties