Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winnend Man United heeft weinig te duchten van aanvallend onmachtig Everton

Laatste update:

Ten Hag besloot tegen Everton geen wijzigingen in zijn basiself door te voeren ten opzichte van de nederlaag tegen Manchester City (3-1) van een week geleden. Zo moesten Sofyan Amrabat, Christian Eriksen en Antony opnieuw genoegen nemen met een reseverol. Rashford startte als diepste aanvaller, met in zijn rug Alejandro Garnacho en Bruno Fernandes.

Meer: Marcus Rashford bijt op X van zich af: ‘Het gaat al maanden op deze manier’

Amadou Onana was al vroeg in het duel dicht bij de openingstreffer, maar hij moest toezien hoe zijn naamgenoot André Onana snel uit zijn doel kwam. De ban werd hierna binnen het kwartier gebroken door the Red Devils.

James Tarkowski tikte Alejandro Garnacho licht aan, waarna scheidsrechter Simon Hooper de bal op de penaltystip legde. Vanaf elf meter schoot Bruno Fernandes vervolgens onberispelijk binnen: 1-0.

Met de voorsprong op zak had de equipe van Ten Hag weinig te duchten van het aanvallend onmachtige Everton, dat dit seizoen pas 29 keer wist te scoren. Bruno Fernandes dacht de marge voor de thuisploeg te verdubbelen door een vrije trap van rand zestien richting de kruising te krullen. Everton-goalie Jordan Pickford wist de 2-0 met een katachtige redding echter te voorkomen.

Na ruim een half uur spelen moest Pickford zich alsnog gewonnen geven nadat United opnieuw een penalty kreeg. Het was opnieuw Garnacho die een strafschop voor the Mancunians verdiende. De vleugelaanvaller dribbelde langs meerdere verdedigers van Everton, waarna Ben Godfrey een overtreding beging. Ditmaal mocht Rashford achter de bal staan en vanaf elf meter stuurde hij Pickford de verkeerde hoek in: 2-0.

United appelleerde op slag van rust nogmaals voor een strafschop toen Garnacho tegen de arm van de inglijdende Vitali Mykolenko schoot. Omdat het om zijn steunarm ging, besloot Hooper de ploeg van Ten Hag deze keer geen penalty toe te kennen.

Waar Everton er na rust nog steeds nauwelijks in slaagde om serieuze mogelijkheden te creëren, consolideerde United de comfortabele voorsprong. Garnacho was nog het dichtst bij de 3-0, maar hij kwam een teenlengte tekort om een voorzet van Bruno Fernandes binnen te glijden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
25
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties