Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winnend Manchester United zet grote stap richting Champions League

Laatste update:

West Ham stapte na het klinken van het rustsignaal als morele winnaar van het veld. Manchester United had kansen op een openingsdoelpunt in de eerste helft, zette continu druk op de bezoekers uit Londen, maar kreeg het niet voor elkaar om het team van David Moyes op achterstand te zetten. West Ham speelde in de eerste 45 minuten in aanvallend opzicht weinig klaar: the Hammers kwamen tot niet één gericht schot op doel.

Marcus Rashford liet na 25 minuten spelen na om het team van Solskjaer aan de leiding te brengen. Na een heerlijke voorzet van Mason Greenwood vanaf rechts ging de bal over het hoofd van Issa Diop heen en leek Rashford de bal binnen te knikken, maar zijn inzet ging naast de linkerpaal. Het was vervolgens aan Lukasz Fabianski te danken dat na 37 minuten niet alsnog de 1-0 op het scorebord verscheen. Na een goed schot van Greenwood met links volgde een dito redding van de sluitpost van de Londenaren.

Het team van Solskjaer nam acht minuten na rust de leiding. Vladimir Coufal kon tijdig voorkomen dat Rashford de bal van dichtbij kon binnentikken, maar uit de daaropvolgende corner van Bruno Fernandes was het wel raak. Michael Dawson werkte het leer ongelukkig in zijn eigen doel nadat Scott Tominay de bal nog ogenschijnlijk aanraakte: 1-0.

Manchester United had in het restant van de wedstrijd uitzicht op een tweede doelpunt. Fabianski keerde een goed schot van Fernandes en Greenwood raakte zelfs nog de linkerpaal toen hij in de 77e minuut op doel schoot. Het is voor het eerst onder leiding van Solskjaer dat Manchester United vier clean sheets op rij in de Premier League afdwingt. De laatste keer was in januari 2018; toen nog onder leiding van José Mourinho. Manchester United komt in competitieverband pas over twintig dagen in actue: op 3 april wacht een thuisduel met Brighton & Hove Albion.

-

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
7
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
45
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
13
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties