Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Winnend NAC praktisch zeker van handhaving; Roda haalt uit in Venlo

Laatste update:

NAC Breda - sc Heerenveen 3-0
Dankzij twee heerlijke doelpunten ging het team van Vreven met een dubbele voorsprong de rust in. Na zeven minuten was het al raak: Paolo Fernandes schoot het leer vanaf een meter of 25 keihard in de kruising. Zes minuten later deed Mitchell te Vrede het dunnetjes over: ook zijn inzet vanaf een vergelijkbare afstand eindigde in de bovenhoek. Heerenveen had enkele mogelijkheden om de achterstand te verkleinen, maar ook NAC had uitzicht op een derde goal voor rust. Zo schoot Angeliño vijf minuten voor rust net over.

NAC liep drie minuten na rust uit naar 3-0. Angeliño legde de bal op het hoofd van Pablo Mari, die prima in de verre hoek raak kopte. De thuisploeg had de score nog veel hoger kunnen laten oplopen via onder meer Mounir El Allouchi en Menno Koch, maar doelman Martin Hansen bespaarde de Friezen een nog ruimere achterstand.

VVV-Venlo - Roda JC Kerkrade 1-4
In de eerste twintig minuten hielden de teams elkaar in evenwicht. Een goed schot van Clint Leemans leverde VVV niet de gewenste voorsprong op, terwijl de bezoekers in de 22e minuut toesloegen. Lars Unnerstall had geen antwoord op een inzet van Jannes Vansteenkiste: 0-1. VVV probeerde nog voor rust de achterstand weg te poetsen en had pech dat een kopbal van Lennart Thy gepakt werd door Hidde Jurjus. In de 36e minuut tekende Torino Hunte alsnog voor de gelijkmaker en zodoende eindigde het eerste bedrijf onbeslist.

In het tweede bedrijf trok Roda het duel naar zich toe. Drie minuten na rust mocht Adil Auassar soleren in het zestienmetergebied en de 1-2 in de verre hoek mikken. Negen minuten later was het weer raak. Donis Avdijaj haalde achterlijn en gaf voor op de vrijgelopen Dani Schahin, die de bal binnen tikte: 1-3. Luttele minuten later stond de lat een inzet van Tsiy Ndenge in de weg. Dertien minuten voor het einde verscheen de 1-4 alsnog op het scorebord, na schitterend spel tussen Simon Gustafson en Mario Engels.

-

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
1
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties