Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Winnend NEC gaat play-offs in; Heracles baalt van zege Feyenoord

Laatste update:

NEC kreeg in de beginfase via Zeefuik een goede kans, maar hij stuitte op Remko Pasveer. Een schot van Ryan Koolwijk miste daarna precisie. Na een klein half uur spelen namen de Nijmegenaren alsnog de leiding, na een overtreding op Zeefuik in het strafschopgebied. Schöne faalde niet vanaf elf meter en dat betekende de elfde seizoenstreffer voor de vertrekkende middenvelder: 0-1. De eerste helft werd afgesloten met doelpogingen van Darl Douglas en Krisztian Vadocz.

Vadocz kreeg na de onderbreking een herkansing, maar op aangeven van Navarore Foor schoot hij rakelings naast. Zeefuik verdubbelde na ruim een uur spelen wel de voordelige marge. De aanvaller werkte eenvoudig binnen na voorbereidend werk van Schöne: 0-2. NEC zocht naar meer doelpunten, maar pogingen van Vadocz (over) en Schöne (redding Pasveer) leverden niets op. Everton bracht de spanning terug in Almelo met een prachtig lobje, maar NEC liet zich het feestje niet bederven.

Omdat Feyenoord tegelijkertijd won bij sc Heerenveen (2-3) grijpt Heracles, de verliezend bekerfinalist, naast Europees voetbal. Als bekerwinnaar PSV tweede was geworden had Heracles als verliezend finalist zich geplaatst voor de Europa League. Dat gebeurde echter niet. PSV won met 1-3 bij Excelsior.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties