Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Winnend Real Madrid heeft landstitel binnen handbereik

Laatste update:

In een zeer levendige openingfase waren de eerste mogelijkheden voor Real Madrid. Het was aan Victor Valdés te danken dat Barcelona niet al vroeg achter de feiten aanliep. De doelman keerde een inzet van Cristiano Ronaldo die door Carles Puyol van richting werd veranderd en ook een schot van Karim Benzema eindigde niet in een doelpunt. Het team van Guardiola speelde onnauwkeurig en in de zeventiende minuut nam Real Madrid de leiding. Valdés ging na een kopbal van Pepe uit een hoekschop in de fout en Sami Khedira was in de rebound sterker dan Puyol: 0-1. Het was voor de Madrilenen competitiedoelpunt nummer 108, een Spaans record, en voor Barcelona de achtste tegentreffer dit seizoen uit een hoekschop. Saillant: Real Madrid nam de helft van die doelpunten voor haar rekening.

Barcelona zette meer druk op de helft van Real Madrid en dat leidde bijna tot de gelijkmaker. Een schot van Cristian Tello ging maar net naast, terwijl Iker Casillas oog in oog met Xavi voorkwam dat Barcelona na een klein half uur spelen op gelijke hoogte kwam. Na een uitstekende pass van Messi ging de inzet van de middenvelder via het lichaam van Casillas naast. Het ontbrak het team van Guardiola aan nauwkeurigheid in de laatste meters, waardoor Real Madrid in feite eenvoudig overeind bleef en geduldig naar het rustsignaal toewerkte. Barcelona, dat de bal niet één keer tussen de palen schoot, viel in de eerste helft vooral over rechts aan, waardoor Álvaro Arbeloa amper op proef werd gesteld.

Tien minuten na de onderbreking liet Tello een uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker liggen. Na goed voorbereidend werk van Thiago Alcántara schoot de aanvaller, die de voorkeur boven Pedro kreeg, oog in oog met Casillas huizenhoog over. Barcelona controleerde de krachtmeting, maar Real Madrid verdedigde met elf man en stelde het geduld van de thuisploeg op proef. Een schot van Xavi in de 68e minuut ging maar net naast het doel van Casillas. Het was tevens de laatste actie van de middenvelder, die werd vervangen door Alexis. Het bleek een gouden wissel. De Chileen rondde een uitstekende aanval van Barcelona af. Tello en Adriano kregen de bal niet achter Casillas, maar Alexis schoot de gelijkmaker binnen: 1-1.

De vreugde aan de kant van Barcelona was van korte duur. Een goede counter van Real Madrid resulteerde drie minuten later al in de 1-2. Na een uitstekende pass van Mesut Özil werkte Ronaldo het tweede doelpunt van los Merengues achter Valdés: 1-2. Guardiola werd genoodzaakt om Cesc Fàbregas en Pedro binnen de lijnen te brengen, maar zonder resultaat. Real Madrid hield goed stand en liet na via Benzema en Ronaldo met een 1-3 overwinning uit het Camp Nou te vertrekken.

Bekijk hier de samenvatting van Barcelona - Real Madrid:


-
De zege van Real Madrid was verdiend

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
97
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties