Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Winnende Wenger toch licht gefrustreerd: 'Daar balen we nu van'

Laatste update:

Arsenal stond dinsdag in de rust van de uitwedstrijd tegen Galatasaray (1-4) met 0-3 voor. De Londenaren wisten dat een overwinning met zes of zeven doelpunten verschil wellicht voldoende zou zijn om als eerste te eindigen. Borussia Dortmund pakte echter een punt tegen Anderlecht, 1-1, en Arsenal won sowieso 'maar' met drie doelpunten verschil.

Het 3-3 gelijkspel in eigen huis tegen Anderlecht heeft Arsenal de das omgedaan, zo stelt Wenger. "We hebben vier keer gewonnen, bij Borussia Dortmund verloren en thuis gelijkgespeeld tegen Anderlecht. Van dat gelijkspel balen we nu. Er is een beetje frustratie dat we als tweede zijn geëindigd. We wisten in de rust dat we met een ruimer verschil moesten winnen. De spelers kwamen hoe dan ook sterk uit de kleedkamer en dat was ook wat ik wilde."

Arsenal is voor het vijftiende seizoen op rij verzekerd van deelname aan de knockout-fase van de Champions League. Op maandag 15 december wordt de tegenstander van de Londenaren duidelijk. Als nummer twee van Groep D kan Arsenal loten tegen Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain, Bayern München, FC Porto of AS Monaco, afhankelijk van de resultaten woensdagavond.

-
Arsenal wint dit seizoen de Champions League

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties