Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Winterkampioen Galatasaray verspeelt punten, Aissati nieuwe runner-up

Laatste update:

Trabzonspor - Galatasaray 0-0
Het tempo lag hoog in de beginfase aan de Zwarte Zee en de betere kansen waren voor Galatasaray. Felipe Melo schoot via doelman Onur Kivrak over en op aangeven van Hamit Altintop mikte Albert Riera net naast. De bezoekers lieten de teugels hierna vieren en waren erg slordig in de passing. Middenmoter Trabzonspor, dat in de laatste vier duels slechts één keer won, werd gevaarlijk via counters. De constant uitgefloten Burak Yilmaz hielp namens Galatasaray een enorme kans om zeep en na een uur was hij opnieuw onderwerp van gesprek.

Burak, die vorig seizoen 32 keer scoorde namens de Storm van de Zwarte Zee, werd vanuit het publiek getroffen door een waterfles en vuurwerkbom. In het vervolg drong Trabzonspor meer aan in Hüseyin Avni Aker en kreeg goede kansen. Adrian Mierzejewski schoot oog in oog met doelman Fernando Muslera over en de Uruguayaanse goalie stopte ook een poging van Alanzinho. Galatasaray, waar Nordin Amrabat na een uur werd gewisseld, koesterde het punt en blijft de koploper van de Turkse Süper Lig.

Antalyaspor - Eskisehirspor 2-1
Lamine Diarra was zondagavond de held voor Antalyaspor, dat in de laatste vijf duels slechts één keer wist te winnen. Met Ismail Aissati in de basis kwamen de Schorpioenen na een halfuur op voorsprong door een treffer van Diarra en de Senegalese spits zorgde met zijn zevende seizoenstreffer in de slotminuut voor de bevrijdende 2-0. In de slotseconde redde Atdhe Nuhiu de eer voor Eskisehirspor. De thuisploeg van Mehmet Özdilek staat hierdoor met 30 punten op de tweede plaats in Turkije, slechts drie minder dan koploper Galatasaray.

-
Wordt Galatasaray landskampioen?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties