Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wisgerhof: 'Zij kopen bij ons de spelers weg, dat zegt genoeg'

Laatste update:

De tegenstander van donderdagavond lijkt ook direct de zwaarste; Fulham heeft met Martin Jol een trainer in huis die veel kennis heeft van het Nederlands voetbal en bovendien worden de Londenaren wekelijks getest op een hoog niveau. "Het zal wel een hele lastige wedstrijd worden. Zij kopen bij ons de spelers weg, dus dat zegt genoeg over de club Fulham", stelt Wisgerhof in Voetbal International.

"Maar wij hebben vorig jaar bewezen hele goede wedstrijden in Europa te kunnen spelen. We hebben geen makkelijke poule met Odense BK en Wisla Kraków, maar ik denk wel dat we die door kunnen komen." Volgens Wisgerhof was Ruiz, die inmiddels onder contract staat bij de Engelsen, vorig seizoen zeer bepalend voor FC Twente. Bang dat de nieuwe spelers echter onvoldoende vervanging zijn, is de verdediger niet. "Ze hebben zeker voldoende kwaliteit."

UEFA Europa League
Fulham
1 - 1
FC Twente

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
67
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
115
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
17
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
58
Achttienvoudig Oranje-international is plots gratis op te pikken in Engeland
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties