Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wisselvallig Heerenveen geeft knappe remise in Eindhoven geen vervolg

Laatste update:

De openingsfase was er niet een die de aanwezigen zich nog lang zullen heugen. Het spel van beide ploegen was onzorgvuldig en er waren nauwelijks kansen. Pas in de achttiende minuut, toen een hoekschop van Mark-Jan Fledderus niet goed werd weggewerkt, was er voor het eerst dreiging. De halve omhaal van Robin Gosens verdween naast het doel van Erwin Mulder. Een paar minuten later was er aan de overzijde ook wat actie. Mitchell te Vrede produceerde een schot, maar dat verdween in het zijnet.

Na ruim een halfuur openden de bezoekers uit het niets de score. Iliass Bel Hassani kreeg de bal na matig uitverdedigen van sc Heerenveen en stuurde met een prachtig passje Jaroslav Navratil diep. De Tsjech bleef rustig en schoof de bal langs Erwin Mulder. Heerenveen moest reageren en deed dat via Sam Larsson. De Zweed stuitte op Bram Castro, waarna ook via een korte scrimmage de bal niet in het doel wilde verdwijnen. Toch had het met rust ook zomaar 0-2 kunnen staan, ware het niet dat Caner Cavlan op de lijn stond om de kopbal van Thomas Bruns tegen te houden.

Heerenveen begon strijdlustig na rust met kleine speldenprikjes via Arber Zeneli en Te Vrede, maar de grootste kans was er aan de andere kant voor Gosens. Zijn poging werd alleen net op tijd geblokt en verdween daardoor naast. Nadat even erna een schot van Larsson volgde, leek het alweer vroeg gedaan met de aanvalsdrang van Heerenveen. De Friezen wisten de defensie van de Almeloërs niet open te rijten en creëerden ondanks het vele balbezit bar weinig. Pas een kwartier voor tijd kwam er weer een kansje, maar Te Vrede kreeg zijn kopbal wederom niet tussen de palen.

Het bleek de voorbode van een slotoffensief, want even later draaide Larsson zich knap vrij en vond zijn schot de vuisten van Castro. Even later had hij nog een poging in huis, maar dit keer draaide zijn inzet recht op de doelman af. Vervolgens mocht de vleugelspeler aanleggen voor een vrije trap, maar deze zeilde net over. Ook Zeneli verschafte zichzelf een goede mogelijkheid, maar zijn poging zeilde over. Echt grote kansen bleven uit, terwijl ook Heracles nog af en toe gevaar stichtte via onder andere een schot van Gosens in het zijnet. In de slotminuut werd er nog een schot van Zeneli van de lijn gehaald, maar het doel achter Castro werd niet getroffen.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties