Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Withete Ronaldo uit frustraties richting tegenstander na duur puntenverlies

Laatste update:

Ronaldo was witheet door het gelijkspel tegen Al-Fayha. Na het laatste fluitsignaal toonde hij zijn irritatie richting de tegenstander, die volgens hem veel te veel aan tijdrekken deed. "Jullie willen niet spelen", beet hij de spelers van Al-Fayha toe alvorens hij boos de kleedkamer opzocht. Eerder in het duel was ook te zien hoe Ronaldo naar de spelers van de tegenpartij gebaarde om hun mond te houden.

De 38-jarige aanvaller was de eerste die het speelveld verliet, terwijl de rest van de ploeg en trainer Rudi García de handen van de tegenstander schudden en afscheid namen van de fans. Het is niet de eerste keer dat Ronaldo boos het veld verlaat sinds zijn transfer naar Al-Nassr. Ronaldo toonde zijn frustraties eerder ook al door tegen flesjes water te schoppen en weg te stormen nadat zijn ploeg vorige maand met 1-0 werd verslagen door Al-Ittihad. Ook kreeg hij het al eens aan de stok met een scheidsrechter.

Door de remise bedraagt de achterstand van Al-Nassr op koploper Al-Ittihad momenteel drie punten. Ronaldo was sinds zijn veelbewogen transfer naar Saudi-Arabië goed voor elf treffers. De voorbije weken wist hij echter weinig indruk te maken. Zo bleef hij tijdens de eerste drie duels in maart droog staan. Tegen laagvlieger Al-Adalh was Ronaldo begin deze maand wel tweemaal trefzeker.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties