Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Witsel krijgt miljoenentransfer naar Rusland: 'Hij zit nu om de tafel'

Laatste update:

De Belgische nationale ploeg trainde maandag in Neerpelde voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wales (7 september) en Kroatië (11 september). Witsel ontbrak bij de Rode Duivels op het trainingsveld. "Axel zit nu rond de tafel met Zenit. Vanavond meldt hij zich bij ons in het hotel. Transfer rond of niet", zei bondscoach Marc Wilmots tegen de Belgische journalisten.

De 23-jarige Witsel heeft bij Benfica een transferclausule van veertig miljoen euro en als Zenit inderdaad bereid om die som op tafel te leggen, staat niets een transfer meer in de weg. Landgenoot Romelu Lukaku feliciteerde de middenvelder via Twitter alvast met zijn transfer naar de Russische kampioen: Good luck Axel! De dertigvoudig international werd eerder ook genoemd bij het Anzhi Makhachkala van Guus Hiddink, maar die club was naar verluidt niet bereid om aan de vraagprijs van veertig miljoen te voldoen. Mocht ook de transfer van Hulk doorgaan, dan betaalt Zenit dus in totaal circa negentig miljoen voor het duo.

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
2
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
26
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties