Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Witsel nodigt criticasters uit: 'Het is hier niet zo slecht als men zegt'

Laatste update:

"De criticasters moeten zelf maar eens naar China komen dan om te kijken naar het niveau. Het is echt niet zo slecht als iedereen zegt. Ik was zelf verrast door het fysieke niveau", vertelt de 28-jarige rechtspoot aan diverse Belgische media. "Op tactisch vlak is er wel nog wat werk aan de winkel. Ze focussen veel op de aanval en de verdediging tijdens een wedstrijd, maar op het middenveld laten ze daardoor veel ruimte."

Witsel meldde zich deze week 'gewoon' bij de nationale ploeg van België, die zich momenteel voorbereidt op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland en het oefenduel met Rusland. De spelmaker zegt nooit gevreesd te hebben voor zijn plek in de selectie van bondscoach Roberto Martínez. "Ik heb me daar niet al te veel vragen bij gesteld. Ik zie heel wat spelers al jarenlang in China voetballen en tegelijkertijd toch geselecteerd worden voor hun nationale ploeg", aldus Witsel.

Ben jij het eens met Axel Witsel?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties