Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Witte rook in Barcelona: Messi tekent bij en levert fors deel salaris in'

Laatste update:

Het Spaanse Cope weet te melden dat Messi, op advies van de organisatie van LaLiga, 'een aanzienlijk deel van zijn salaris inlevert'. Het advies heeft mogelijk te maken met de erbarmelijke financiële situatie waarin Barcelona nu verkeert. Mogelijk worden de omstandigheden volgend seizoen opnieuw beoordeeld en dan heeft de aanvaller de optie om voor nog een seizoen bij te tekenen. Messi beschikt over een aflopend contract (30 juni) bij Barcelona, waardoor er de laatste tijd de nodige speculatie is over zijn toekomst. De laatste tijd werd al gemeld dat Barcelona optimistisch gestemd was over de onderhandelingen met Messi.

Eerder deze maand gaf Laporta op een persconferentie te kennen dat hij de deal zo snel mogelijk af wilde ronden, maar dat het lange wachten, in tegenstelling tot de huidige berichtgeving, niets te maken heeft met de financiële beoordelingen. "Het contract is niet afhankelijk van de audit. We zijn in overleg met Leo's vertegenwoordigers. De onderhandelingen gaan goed en we hopen progressie te blijven boeken", aldus de president van de club.

Dinsdagmiddag ontving Barcelona nog een waarschuwing van Javier Tebas, voorzitter van competitie-organisator LaLiga, omtrent de contractonderhandelingen met Messi. Volgens Tebas moet de Catalaanse grootmacht heel snel de salarishuishouding op orde brengen om ervoor te zorgen dat Lionel Messi kan worden ingeschreven voor het seizoen 2021/22. Barcelona is net als veel clubs flink geraakt door de coronacrisis, met een schuld die in januari was opgelopen tot bijna een miljard euro. Door de concessie van Messi lijkt de langverwachte deal er nu toch te komen.

De Spaanse tak van Goal weerspreekt het nieuws van Rico overigens. De voetbalnieuwssite meldt dat er inderdaad vorderingen zijn in de contractbesprekingen, maar dat er nog altijd geen sprake is van een afgeronde deal. Volgens de berichtgeving zouden er nog enkele plooien gladgestreken moeten worden door Laporta en Jorge Messi, vader en zaakwaarnemer van de goalgetter. Verder wordt er gemeld dat het financiële aspect geen struikelblok vormt, maar dat Messi nog niet zeker weet of Barcelona hem op sportief gebied voldoende perspectief kan bieden.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties