Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Witte Sócrates' heeft lichte voorkeur: 'Ik kom graag bij Ajax én Feyenoord'

Laatste update:

"Ik kom ook nog graag in de ArenA en in De Kuip en ik ken er nog veel mensen. Maar voor Feyenoord is het al zo lang geleden, het zou heel leuk zijn als het nu eindelijk eens lukt. Bovendien staan ze al het hele jaar bovenaan, dus ze hebben het echt zelf afgedwongen", geeft de oud-middenvelder aan in het Algemeen Dagblad. Feyenoord had zondag al kampioen kunnen worden, maar verslikte zich in Excelsior (3-0). "Ik zat thuis voor de tv en zag met verbijstering wat er gebeurde."

"Ze konden niet op de mat leggen wat ze normaal gesproken wel laten zien. Het was een collectief falen en laat zien wat de spanning van een kampioenswedstrijd met spelers kan doen. Dat kan echt op je spieren slaan", verklaart Scholten, die als voetballer bekendstond als 'de Witte Sócrates', vanwege zijn witte haren en laconieke speelstijl, die deed denken aan de Braziliaanse middenvelder. Wat Scholten bewondert, is dat Giovanni van Bronckhorst het hele seizoen de rust heeft weten te bewaren bij Feyenoord. "Geloof me, er gebeurt genoeg tijdens zo'n seizoen. Dat is gewoon heel erg knap."

Eredivisie
Feyenoord
3 - 1
Heracles Almelo
Wie wordt kampioen van de Eredivisie?

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
8
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties