Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

WK-debutant Huntelaar: 'Ik vond mijn debuut voor Oranje specialer'

Laatste update:

"Een WK-debuut is altijd speciaal, maar ik was er niet zo mee bezig. Ik vond mijn debuut voor Oranje specialer", zei Huntelaar na afloop. Hij kwam binnen de lijnen als vervanger van Robin van Persie. "In drie minuten kun je niet zo heel veel doen, maar de trainer was tevreden. We moeten nog in het toernooi groeien. Een omgekeerd EK lijkt mij een goed plan", doelde hij op het toernooi van twee jaar terug, waar Oranje indruk maakte in de groepsfase maar in de eerste knock-outronde verloor van Rusland.

Huntelaar, die tot op heden vijftien keer het net vond tijdens 33 interlands, zei het te betreuren dat mede-invaller Ibrahim Afellay de score niet uitbreidde. "Ik draaide weg van de tegenstander en wilde de bal goed leggen, toen ik Ibi zag komen. Jammer dat hij hem niet maakte", keek de spits terug. Afellay zelf, die net als Denemarken mocht invallen van Bert van Marwijk, baalde nog het meest van zijn gemiste kansen.

"Ik nam de bal op volle snelheid mee, waardoor ik te dicht bij de keeper kwam", zei hij over de eerste mogelijkheid. Op zijn tweede poging had de PSV'er minder aan te merken. "Ik schoot hem prima in, maar via zijn rug gaat de bal er toch net niet in. Ze zeggen altijd dat drie keer scheepsrecht is, maar eens kijken of dat klopt. Het veld was heel moeilijk. De plaggen kwamen uit de grond als je af wilde zetten."

Als Oranje zich zaterdag al plaatst voor de achtste finales, moeten Huntelaar en Afellay tegen Kameroen in de basis beginnen

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
27
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties