Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

WK-deelname lonkt voor voormalig jeugdinternational: 'Mijn hart ligt daar'

Laatste update:

"Mijn vader komt uit Senegal en mijn moeder uit Kaapverdië. Ik probeer elk jaar terug te gaan naar Senegal, we hebben daar heel veel familie", legt hij uit in gesprek met De Telegraaf. Faye's vader is inmiddels in Senegal om daar met de voetbalbond te praten en de kans bestaat dat hij voor de Leeuwen van Teranga gaat kiezen: "We gaan zien wat er gaat gebeuren. Mijn hart ligt bij Senegal. Dat is mijn vaders land."

Faye, die eerder in de jeugdopleidingen van Sparta Rotterdam en PSV speelde, maakt dit seizoen indruk op Vitesse-trainer Henk Fraser en lijkt zondag tegen FC Groningen op een basisplaats te mogen rekenen: "Hij verdient het, omdat hij al een hele tijd goed bezig is. Ik heb veel vertrouwen in hem. En we weten ook dat Faye zal moeten spelen tegen Lazio. Dan is het niet meer dan fair om hem de wedstrijd ervoor ook te laten spelen", prijst Fraser zijn pupil.

Denk jij dat Lassana Faye in aanmerking zou komen voor het 'grote' Oranje?

Meer nieuws

PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
2
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
4
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
0
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
7
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
16
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties