Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK-deelnemer Oranje studeert aan universiteit: 'Je kunt altijd je been breken'

Laatste update:

In gesprek met Voetbal International legt de middenvelder uit hoe hij de twee bezigheden combineert. "Het is nog een beetje passen en meten met mijn studie Psychologie aan de universiteit, maar ik houd van uitdagingen. Ik heb niet veel contacturen, het is vooral veel zelfstudie", zo vertelt hij. "Daardoor kan ik het tussen mijn trainingen door plannen, al is het op dit soort toernooien wel lastig. Je bent constant bezig met je volgende training of wedstrijd, de dagen vliegen voorbij. Dan is het moeilijk om je op je studie te focussen."

Proper geldt als een van de grootste beloften uit de jeugdopleiding van NEC en zat dit seizoen zelfs al een keer op de bank namens de Nijmegenaren in de Keuken Kampioen Divisie. Toch vindt hij het belangrijk om naast zijn voetbalcarrière ook een studie te volgen. "Ik steek heel veel tijd in voetbal en doe er echt alles voor, maar heb nog steeds het gevoel dat ik soms uren heb waar ik niks doe. In die uren kan ik mezelf dan beter op een ander gebied ontwikkelen. Uiteindelijk weet je nooit wat er gebeurt, je kunt altijd je been breken. Er kan altijd iets gebeuren, dan is het fijn als je er ook nog iets naast hebt. Ik vind het bovendien gewoon interessant."

Oranje Onder-17 staat donderdag in de halve finales van het jeugd-WK tegenover de leeftijdsgenoten van Mexico. De kans dat Proper dan in actie zal komen lijkt klein, daar hij dit toernooi pas tweemaal mocht opdraven, beide keren kort als invaller. "Vooraf hoop je natuurlijk zoveel mogelijk te spelen, dus het is wel even balen als je niet in de basis staat", erkent Proper. "Maar daarna is het ook: kop op en jezelf laten zien. Het is hartstikke mooi om hier te zijn, dit soort toernooien is waar je het uiteindelijk voor doet. En als ik hier met een boos gezicht ga rondlopen, word ik heus niet eerder opgesteld."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties