Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

WK-kansen pechvogel Neuer slinken verder na nieuwe domper

Laatste update:

Bayern, dat al lang en breed kampioen is, neemt het in competitieverband nog op tegen VfB Stuttgart, terwijl het seizoen besloten wordt met de finale van de DFB Pokal tegen Eintracht Frankfurt. In die wedstrijden zal Heynckes Sven Ulreich onder de lat posteren. "Manuel zal niet tegen Stuttgart en niet in de bekerfinale spelen", is de 73-jarige oefenmeester duidelijk. In eerste instantie was het wel de bedoeling om Neuer in de laatste weken van het seizoen te laten spelen.

Meer: Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht | Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

Een zwelling in zijn voet gooide echter roet in het eten. Neuer speelde zijn laatste wedstrijd dit seizoen op 16 september 2017, toen Bayern in eigen huis met 4-0 wist te winnen van 1.FSV Mainz 05. De sluitpost brak toen voor de derde keer zijn middenvoetsbeentje en liet zich opereren aan zijn voet, maar de revalidatie daarvan verloopt uiterst moeizaam. Ondertussen lijken zijn kansen op deelname aan het WK te slinken.

Het valt niet uit te sluiten dat Neuer alsnog geselecteerd wordt door bondscoach Joachim Löw. De doelman weet zelf dat die kans momenteel niet zo groot is, aangezien hij het hele seizoen nauwelijks gespeeld heeft. De enige mogelijkheid om nog aan spelen toe te komen voor het WK, zijn de laatste oefenwedstrijden van Duitsland voor het toernooi in Rusland. Die Mannschaft oefent begin juni nog tegen Oostenrijk en Saudi-Arabië.

Denk jij dat Manuel Neuer alsnog deel zal nemen aan het WK?

Meer nieuws

Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
0
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
22
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
50
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
61
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties