Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'WK-prestaties maken operatie tot 'galactische dimensie' voor Real'

Laatste update:

Real heeft maanden geleden de eerste lijntjes uitgelegd richting de entourage van Bellingham, maar houdt zijn hart vast nu de middenvelder zich onderscheidt bij Engeland. Bellingham stond tot dusver in alle vier de WK-wedstrijden aan de aftrap en was tijdens het eerste groepsduel met Iran trefzeker. Volgens de Spaanse sportkrant heeft het talent het in zich om 'de duurste speler aller tijden' te worden. Hoe langer Bellingham en Engeland actief blijven op het WK, hoe hoger de transfersom zal worden. Momenteel wordt gesproken over een bedrag van rond de 150 miljoen euro.

Dat bedrag is Real niet bereid te betalen. Spaanse media houden er dan ook rekening mee dat de transfer serieus in gevaar is. Real heeft, ondanks de zoektocht naar een middenvelder, met Federico Valverde, Eduardo Camavinga en Aurélien Tchouaméni een solide basis. Versterking is op korte termijn echter wel van groot belang. Dani Ceballos wordt al niet meer meegerekend en mag aan het einde van het seizoen vertrekken, zo is de verwachting. In het geval van Bellingham zit er voor Real niets anders op dan te wachten en te hopen dat de middenvelder zelf besluit om voor de Koninklijke te willen spelen.

De club die op dit moment het voortouw heeft genomen in de strijd om Bellingham is Liverpool, weet Marca. De Engelsen zijn gebaat bij een kwaliteitsimpuls voor het middenveld en probeerden het afgelopen zomer al tevergeefs bij Gavi. Naar verluidt kon de Spanjaard een jaarsalaris van negen miljoen euro opstrijken, maar in plaats daarvan besloot hij zijn contract bij Barcelona te verlengen tot medio 2026. Gavi is dit WK basisspeler bij Spanje en neemt het dinsdagmiddag met zijn land op tegen Marokko in de achtste finales. Spanje speelt in de mogelijke kwartfinale tegen de winnaar van het duel tussen Portugal en Zwitserland.

Moet Real Madrid de interesse in Bellingham doorzetten?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties