Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

WK-sensatie maakt met heerlijke uithaal eerste goal in Premier League

Laatste update:

Valencia mocht starten in de uitwedstrijd bij Hull City en was kort na rust verantwoordelijk voor de 1-1, nadat Hull-debutant Abel Hernandez de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong had gebracht. Valencia had de bal ruim twintig meter voor het vijandelijke doel voor zijn voeten, met een tegenstander voor zich, en leek op zoek te moeten naar een afspeelmogelijkheid. De aanvaller vond echter ruimte voor een schot, haalde verwoestend uit en zag zijn inzet in de kruising vliegen.

Mohamed Diamé, die dit seizoen nog drie competitieduels voor West Ham speelde maar aan het einde van de transfermarkt naar Hull vertrok, was verantwoordelijk voor de 2-1; een eigen goal van Curtis Davies betekende uiteindelijk het slotakkoord (2-2). Hull staat nu op vijf punten uit vier wedstrijden en West Ham heeft er eentje minder.

-

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties