Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

WK-topscorer kan Milik opvolgen: 'Hij kan altijd het verschil maken'

Laatste update:

Volgens Sky Italia wordt Klose gezien als tijdelijke opvolger van Arek Milik, die zes maanden buitenspel staat met een zware knieblessure. Edoardo Reja, voormalig trainer van Napoli, raadt i Partenopei aan om inderdaad werk te maken van Klose. "Hij kan daar belangrijk werk verrichten. Ondanks zijn leeftijd heeft Klose de Serie A nog veel te bieden", stelt Reja in gesprek met Radio Kiss Kiss.

De goalgetter, met zestien goals WK-topscorer aller tijden, is clubloos sinds zijn vertrek bij Lazio, waarvoor hij vijf seizoenen speelde. "Op bepaalde momenten en in bepaalde wedstrijden kan Klose beslissend zijn. Hij heeft zó veel ervaring waar de ploeg zijn voordeel uit kan halen", vindt Reja. "Veel hangt af van zijn fysieke gesteldheid. Als hij de afgelopen weken zijn conditie op peil heeft gehouden, kan hij direct van waarde zijn. Iemand met zijn kwaliteit en ervaring kan altijd het verschil maken."

Is Miroslav Klose een geschikte vervanger van Arek Milik?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties