Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

WK-uitblinker Ochoa gaat voor drie jaar in Primera División aan de slag

Laatste update:

Ochoa, 29 jaar, was een van de uitblinkers op het WK in Brazilië. In de groepsfase kreeg de doelman van Mexico slechts een doelpunt tegen en blonk hij met name tegen gastland Brazilië uit. In de achtste finale stuitte het Nederlands elftal voortdurend op de doelman, maar in de slotminuten moesten los Tri alsnog het onderspit delven. Zijn uitmuntende optredens en zijn transfervrije status zorgden ervoor dat Ochoa de afgelopen weken een alom begeerde voetballer was.

Ochoa had een aflopend contract met het Franse AJ Ajaccio, waar hij drie seizoenen onder de lat stond. De doelman arriveerde donderdag in Málaga om de laatste details af te ronden en zal vrijdag het laatste gedeelte van de medische keuring ondergaan. Ochoa zal bij los Boquerones concurrentie hebben van onder meer de ervaren Carlos Kameni uit Kameroen.

Een mooie club voor Guillermo Ochoa

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
0
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
15
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties