Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'WK-uitblinker twijfelt tussen Barça en astronomisch salaris bij Man United'

Laatste update:

Volgens Sport neemt de club uit Florence genoegen met een bod van 35 miljoen euro, waarbij dat bedrag via diverse bonussen nog verder op kan lopen. Barcelona zal het echter nog wel met Cuadrado zelf eens moeten worden. De 26-jarige Colombiaan, tijdens het WK in Brazilië een van de uitblinkers in het team van de kwartfinalist, heeft naar verluidt nogal wat noten op zijn zang.

Cuadrado eist dat Barça meer betaalt dan de Catalaanse grootmacht tot nu toe van plan is en dreigt de overstap naar Man United te maken als er niet aan zijn wensen voldaan wordt. De werkgever van trainer Louis van Gaal zit net als Barcelona al tijden achter Cuadrado aan en zou hem een 'astronomisch salaris' aanbieden. Hoewel de speler het liefst in het Camp Nou schijnt te gaan voetballen, zou hij niet schromen om vanwege financiële motieven voor United te kiezen. De Engelsen hebben ook geen probleem met zijn transfersom.

Voor welke club moet Juan Cuadrado volgens jou kiezen?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
9
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
59
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties