Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK voor Pellè lijkt utopie: 'Ik heb al achttien namen in mijn hoofd'

Laatste update:

Dinsdag werd de keuzeheer van la Squadra Azzurra gevraagd naar zijn selectie voor het WK van deze zomer. "Of ik de 23 namen al weet? Nee, nog niet. Maar ik heb er al wel 18 in mijn hoofd. Om de hele selectie vol te krijgen, moet ik eerst weten hoe het met die eerste 18 is", antwoordde Prandelli. Daarna legden de Italiaanse journalisten hem tal van namen voor die misschien kans maken op het WK.

Veteraan Francesco Totti, die in 2006 wereldkampioen werd met zijn land en daarna stopte als international, wordt niet meer opgeroepen. Voor Luca Toni, die in 2009 voor het laatst een interland speelde, geldt hetzelfde. "Antonio Cassano? Ik heb met Roberto Donadoni gesproken en die deed me beseffen dat Cassano, los van de periode rond Kerst, erg constant heeft gepresteerd en zich uitstekend heeft gedragen."

"Mauro Icardi? Die hebben we drie jaar geleden eens gepolst, hoe hij tegenover Italië stond. Hij heeft toen bedankt voor de eer en dat was zijn goed recht", aldus Prandelli. De bondscoach heeft deze week een trainingskamp van twee dagen georganiseerd, waarvoor hij meer dan veertig spelers uit heel Italië heeft opgeroepen. Onder hen ook de zeventienjarige keeper Simone Scuffet van Udinese en de twintigjarige vleugelspeler Federico Bernardeschi, die in de Serie B voetbalt bij Crotone.

Dat maar heel weinig liefhebbers die twee goed kennen, zegt Prandelli niets. "Twee jaar terug riep ik Marco Verratti op en wist niemand wie hij was. Nu praat iedereen over Verratti. Bernardeschi is een van de beste Italiaanse spelers die er zijn op dit moment. En Scuffet? Die heb ik opgeroepen omdat hij veel potentie heeft. Over zijn eventuele deelname aan het WK kan ik niets zeggen", aldus de bondscoach. Hij sprak met geen woord over Pellè en de journalisten vroegen hem er ook niet naar.

De 28-jarige spits van Feyenoord is bezig aan de beste jaren in zijn carrière tot nu toe. In het shirt van de Rotterdammers was hij in 55 wedstrijden in de Eredivisie goed voor 49 doelpunten. Tussen 2005 en 2007 kwam hij uit voor Jong Italië, waarvoor hij elf keer speelde maar nooit scoorde. In eigen land speelde Pellè zonder groot succes voor Lecce, Catania, Crotone, Cesena, Parma en Sampdoria.

Zou jij Graziano Pellè meenemen naar het WK?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
6
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties