Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woede bij Real Madrid na nieuwe deceptie: 'De VAR verliest zijn nut zo'

Laatste update:

De openingstreffer van Willian José kwam al na drie minuten tot stand doordat een overtreding van Casemiro op Mikel Merino door de arbitrage was bestraft met een strafschop. Vervolgens claimde Real Madrid in de slotfase van de eerste helft tevergeefs een strafschop na een duw van Asier Illarramendi jegens Sergio Ramos en na rust gebeurde hetzelfde, toen Vinícius Júnior in het strafschopgebied onderuit werd gehaald door Real Sociedad-doelman Gerónimo Rulli. "Ik begrijp nog steeds niet waarom Vinícius geen strafschop kreeg. Je denkt dat VAR er voor zulke momenten is. De VAR is er om te oordelen over momenten die onzeker zijn. Als dat dan niet gebeurt, verliest de VAR zijn nut", wordt trainer Santiago Solari na afloop geciteerd door Marca.

Het betekende voor Solari en zijn manschappen het tweede puntverlies deze week: afgelopen donderdag kwam men op bezoek bij Villarreal niet verder dan een gelijkspel (2-2). Daardoor blijft Real Madrid voorlopig op een vijfde plaats steken in LaLiga; koploper Barcelona kan zondagavond bij een zege op Getafe een gat van liefst tien punten slaan met de aartsrivaal. "We zijn vandaag gestraft voor de fouten die we vroeg in de wedstrijd hebben gemaakt", vervolgt Solari. "We werken altijd enorm hard. Van onderschatting was absoluut geen sprake. We moeten karakter getoond, zo heb ik vandaag gezien."

De oefenmeester was wel tevreden over het spel van Vinícius Júnior. De achttienjarige Braziliaan kon door de afwezigheid van de geblesseerde Gareth Bale voorin rekenen op een basisplaats en beschaamde het vertrouwen van Solari niet. "Spelers groeien met de tijd. Hij is pas achttien, maar de club beleeft al plezier aan hem sinds de dag dat hij arriveerde. Zijn ontwikkeling gaat veel sneller dan verwacht."

Kun jij je de woede bij Santiago Solari voorstellen?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
10
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
1
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
12
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties