Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woede en deceptie bij Real Madrid na zege Ajax: 'Nog nooit meegemaakt'

Laatste update:

Het team van Solari heeft een achterstand van twaalf punten op Barcelona en dus lijkt de tweede plaats in LaLiga het hoogst haalbare. "Sorry dat ik het zo uitspreek, maar dit is werkelijk een kutseizoen voor ons", zei een zichtbaar geëmotioneerde Daniel Carvajal na afloop van het duel in het Santiago Bernabéu. "Of dit de slechtste avond van mijn leven was? Ja, zo kun je het wel samenvatten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en ik heb er ook geen verklaring voor. In nog geen week tijd hebben we alles verloren. Voor vanavond zijn er geen excuses mogelijk. Ajax was beter en ze verdienden om door te gaan."

Meer: Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: ‘Hij was veel te hebzuchtig’ | Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht

Carvajal weet niet of de spelers niet met de druk konden omgaan, na twee opeenvolgende nederlagen tegen Barcelona (0-3 en 0-1) nota bene in eigen huis. "Het is nooit makkelijk om te herstellen van twee thuisnederlagen tegen Barcelona, maar we wilden vanavond alleen maar winnen. Maar twee fouten van ons leidden de eerste twee treffers in en de 0-3 was dodelijk." Carvajal denkt niet dat het einde van een tijdperk is aangebroken. "We hebben een jonge selectie waarin nog veel progressie zit. We zullen ons best blijven doen in LaLiga, we zijn professionals, maar het moge duidelijk zijn dat het seizoen voorbij is. Maar we gaan ons niet verbergen en we moeten ervoor uit komen dat dit een kutseizoen is."

Ook Nacho Fernández oogde teleurgesteld. "Zonder meer een van de meest teleurstellende avonden van de voorbije jaren", erkende de verdediger. "We hebben driemaal de Champions League gewonnen. We zijn het niet gewend om in de achtste finales te stranden. Dit is in alle opzichten een zwaar seizoen, maar we moeten opkrabbelen en de clubkleuren verdedigen. Hoe de sfeer in de kleedkamer was? Een gevoel van onmacht. We lijden en werken hard om dit te voorkomen, maar het heeft niet zo mogen zijn. We zijn personen én degenen die hier het meeste onder lijden. Dit is een zware klap."

Toni Kroos vindt het niet meer dan normaal dat er soms sprake is van 'een minder jaar'. "De prestaties in de voorbije jaren waren ook niet normaal. We hebben dit seizoen goede wedstrijden gespeeld, maar we hebben niet constant gepresteerd", benadrukte de Duitser. "Het is geen leuke avond, we liggen overal uit. Dit is onze favoriete competitie. Ajax was vandaag beter en dat waren ze ook in het heenduel. We moeten accepteren dat ze door zijn naar de kwartfinales, ook al is dat een hard gelag."

Lucas Vázquez stond ook met zijn mond vol tanden. "Dit valt niet uit te leggen. Ajax speelde een geweldige wedstrijd en daar moeten we eerlijk voor uit komen", benadrukte de aanvaller. "Ons verval? Ook dat is moeilijk uit te leggen. We zaten een paar weken geleden in een goede fase en daarna veranderde de dynamiek, in negatief opzicht. Of ik de uitspraken van Carvajal heb gehoord? Ja. Dat zijn zijn gevoelens, omdat we Real Madrid zijn. We zijn altijd verplicht om te winnen en daarom doet dit veel pijn."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties