Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woede in Amsterdam: 'Het is echt onbestaanbaar dat je dit niet checkt'

Laatste update:

Veel burgemeesters hebben al laten weten dat het moeilijk wordt om in de zomer duels te laten afwerken. De UEFA wil echter graag zien dat alle Europese landen de competities gaat afronden en de KNVB houdt zich voorlopig aan dit plan, mits de overheid en het RIVM dit toestaan. "Het is echt onbestaanbaar dat je vooraf geschetste scenario's niet checkt, met in dit geval de burgemeesters", aldus Nagtzaam.

Eredivisie-aanvoerders: 'Nu klappen wij voor jullie'

Dat de club bij het stopzetten van de competitie als eerste eindigt, zegt de Ajax-fan niets. "Wij zien onszelf dan absoluut niet als winnaar. Het hele betaalde voetbal heeft dan in dit geval verloren. Net als de hele maatschappij. Wij vinden het absoluut niet kunnen dat de KNVB zichzelf buiten de maatschappij plaatst", doelt Nagtzaam op de maatregelen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Nagtzaam stelt dat er ook een onderzoek is gehouden onder fans en de meesten zien doorgaan met de competitie niet zitten. "Het merendeel wil volgend jaar gewoon weer gezond op de tribune zitten", aldus de directeur, die moet gissen naar de reden waarom de KNVB door wil spelen. "Wij denken dat het op dringend advies is van de UEFA, dat neigt naar chantage. Dan gaat het uiteindelijk om geld."

"Die ondersteunende diensten, zoals de politie en ambulances, die hebben het nu al druk genoeg. Willen we die dan ook nog gaan lastigvallen met voetbal in de zomermaanden? Ik denk het niet", aldus Nagtzaam, die begrijpt dat burgemeesters bang zijn voor samenscholingen in onder meer de binnensteden. "Supporters zullen altijd bij elkaar komen. Het is een belevingssport. Daar is voetbal juist voor uitgevonden, voor het publiek. Spelen zonder zou het failliet zijn voor het voetbal."

Meer nieuws

Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK
0
Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
25
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
21
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
3
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties