Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woede in Rotterdam: 'Twee ongelooflijke blunders, echt beneden alle peil'

Laatste update:

In de wedstrijd op De Oude Meerdijk weigerde arbiter Allard Lindhout een strafschop te geven na getrek van Alexander Bannink aan het adres van Stijn Spierings, ook nadat de videoscheidsrechter werd geraadpleegd. In de tweede confrontatie was het scheidsrechter Dennis Higler die weigerde een penalty te geven na een vermeende overtreding in het strafschopgebied.

"Twee ongelooflijke blunders, dat je in die belangrijke wedstrijd in zeer belangrijke fase, ook nog met behulp van videobeelden, niet kunt besluiten om een penalty te geven. Dat is echt beneden alle peil. Dat kon echt een game-changer zijn voor ons. Dat is echt wel iets wat bij ons pijn doet", zegt Sanusi in gesprek met FOX Sports.

"Maar je moet ook niet te veel gaan klagen, want je hebt zelf niets laten zien op het veld." Sanusi kan beamen dat men zich 'genaaid' voelde, maar Breuer wil zover niet gaan: "Het is verleidelijk om te zeggen dat je genaaid bent door de arbitrage. Tja, ze hebben het beoordeeld", aldus de routinier, die wel toegeeft dat hij tijdens de wedstrijden woede koesterde richting de arbitrage.

Begrijp jij de frustratie bij Ryan Sanusi?

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
27
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties