Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woede over Ajax-top: 'Hoe zij zichzelf nog in de spiegel aan kunnen kijken...'

Laatste update:

Op 30 augustus plaatste Van Kooperen de mening dat Ajax van een opleidingsclub een koopclub was geworden. Het gebeurde nadat de Amsterdammers Sivert Mannsverk had aangetrokken. Mannsverk speelt op dezelfde positie als Vos, de cliënt van Van Kooperen, en vormde dus een concurrent voor het jeugdproduct.

In gesprek met Het Parool verklaart de zaakwaarnemer zijn bericht nader. "Je handelt weleens uit emotie. Met Sven Mislintat hadden we de afspraak dat er een plan was met Silvano en dat op zijn plek geen nieuwe spelers van buiten zouden komen", vertelt Van Kooperen. "We waren onaangenaam verrast dat dit toch gebeurde."

Mannsverk raakte al snel geblesseerd aan zijn voet en zodoende is zijn speeltijd bij de recordkampioen voorlopig beperkt gebleven tot één helft. Overigens is Van Kooperen niet louter kritisch op Mislintat.

"Hij heeft trouwens ook goede dingen gedaan, zoals contracten afsluiten met verschillende salarissen voor wel of niet in de Champions League spelen." Maar of hij nog steeds vindt dat Ajax een koopclub is? "Het blijft altijd een Amsterdamse club. Er is veel gebeurd, maar Ajax blijft Ajax."

Vervolgens blikt Van Kooperen terug op de onrustige periode in de hoofdstad na het vertrek van Overmars. "Daarna was er van bovenaf geen goede organisatie", betoogt hij.

"Van de mensen die daarna zijn binnengehaald en er nu nog zitten, ik wil hun namen niet noemen, begrijp ik niet hoe zij nog in de spiegel kunnen kijken na wat ze hebben laten gebeuren. Hoe stappen zij in de auto en rijden ze naar Ajax?", vraagt Van Kooperen zich af.

Meer nieuws

Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
1
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
3
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
10
L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
42
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties