Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woede-uitbarsting Raphinha leverde Braziliaan merkwaardige blessure op

Laatste update:

Raphinha kookte van woede en sloeg vier keer keihard tegen een stoel voor hem. Alba, die geel had en na ruim een uur spelen naar de kant werd gehaald door Xavi, maande zijn ploeggenoot tot kalmte. Raphinha bood na de wedstrijd meteen zijn excuses aan. "Dat zal ik tijdens de training nogmaals doen. Ik wil me verontschuldigen voor mijn actie, het zal niet meer geburen. Ik heb geen enkel probleem met Xavi of de club. Ik wilde gewoon spelen", liet de Braziliaan weten.

Een erg slimme actie was het niet van Raphinha. Uit woede zou hij ook nog tegen een koelbox hebben getrapt. "Door die trap tegen de koelbox met water en isotone dranken kon hij drie dagen later tegen Cádiz niet starten, schrijft Mundo Deportivo. In het LaLiga-duel mocht hij nog een kwartier invallen. Vervolgens keerde hij tegen United terug in de basis, om daarna weer op de bank te beginnen.

Reactie Xavi
Xavi kon zich de reactie van zijn pupil wel voorstellen. "Ik begrijp zijn woede volkomen", aldus de coach van Barcelona. "Het is mij ook weleens gebeurd in mijn carrière. Maar ik neem beslissingen in het belang van het team. Hij heeft zijn excuses aangeboden, maar dat hoefde echt niet. Dit is de houding die ik juist wil zien. Spelers kunnen me zelfs beledigen als ze willen, echt waar."

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
10
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
11
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties