Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woedend Galatasaray meldt zich direct na discutabele penalty Fenerbahçe op X

Laatste update:

De titelstrijd in Turkije is heel erg spannend dit jaar: Fenerbahçe en Galatasaray ontlopen elkaar nauwelijks. Zaterdag leek eerstgenoemde club thuis punten te verliezen tegen Kasimpasa, maar Batshuayi voorkwam dat vlak voor tijd.

Fener kreeg een penalty na vermeend hands van Gedik. Doelman Ali Emre Yanar stopte de strafschop van de Belg, maar de rebound was alsnog raak: 2-1.

De beslissing van de arbitrage om de bal op de stip te leggen, zorgde voor woede bij titelconcurrent Galatasaray. Die club meldde zich niet lang na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd van de aartsrivaal op X.

"Er is hier geen sprake van hands, jullie hebben eerder vieze handen. Jullie zijn schaamteloos", lijkt de club zich tot de Turkse scheidsrechters te richten.

Door de zege gaat Fenerbahçe nu weer aan kop in de Süper Lig, met één punt meer dan Galatasaray. Laatstgenoemde club heeft echter nog wel een duel minder gespeeld.

Dat duel vindt maandag plaats, als de club in eigen huis Antalyaspor ontvangt. Fenerbahçe en Galatasaray spelen overigens in mei, in de voorlaatste speelronde, nog tegen elkaar. Mogelijk wordt dat een cruciaal duel in de titelstrijd.

Was dit een terechte penalty voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties