Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woedende Arsenal-fans rakelen beelden van Davy Pröpper uit 2018 op

Laatste update:

Martinelli kreeg donderdagavond alle schijnwerpers op zich gericht toen hij binnen een tijdsbestek van zes seconden twee gele kaarten pakte tegen Wolverhampton. De Braziliaanse aanvaller probeerde eerst een snelle inworp van Daniel Podence te voorkomen en duwde de aanvaller van Wolverhampton Wanderers daarmee naar de grond. Scheidsrechter Michael Oliver gaf voordeel en floot kort daarna wel toen Martinelli de uitgebroken Chiquinho naar de grond werkte. Martinelli kreeg voor beide acties een gele kaart en kon daardoor met een rode kaart vertrekken.

Ondanks dat Arsenal de 0-1 voorsprong over de streep trok, dendert de verontwaardiging over de rode kaart voort. Volgens de officiële regels maakte Oliver de juiste beslissing. Het feit dat scheidsrechters voor dergelijke vergrijpen maar zelden twee keer geel geven in zo'n kort tijdsbestek, heeft echter geleid tot een flink debat. Supporters van Arsenal vallen met name over een moment uit de wedstrijd Brighton and Hove Albion - Bournemouth in januari 2018. Ook in dat duel had Oliver de leiding, maar gaf hij voor een soortgelijke actie geen rood.

Toenmalig Brighton-middenvelder Davy Pröpper vergreep zich die maandagavond binnen drie seconde eveneens twee keer aan een tegenstander. Eerst slingerde hij een tegenstander naar de grond, om vervolgens een ander met een sliding naar beneden te halen. Oliver besloot het destijds af te doen met één gele kaart. Woedende Arsenal-supporters rakelen de beelden van vier jaar geleden nu massaal op om de scheidsrechter te wijzen op zijn gebrek aan consistentie.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties