Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woedende Cillessen biedt excuses aan: 'Ik wist hier niets van af'

Laatste update:

Vlak voor het einde van de krachtmeting tussen Nederland en Costa Rica kwam Krul binnen de lijnen, als vervanger van de verbaasde en boze Cillessen, die in zijn loopbaan nog een strafschop stopte. Hij schopte uit frustratie een waterzak om. "Ik wil mijn excuses aanbieden. Dat heb ik al gedaan aan Frans Hoek (keeperstrainer, red.) en zal ik zo ook aan de hele groep doen. Ik wist hier niets van af. De wissel viel rauw op mijn dak", erkende hij aan het Algemeen Dagblad.

Cillessen was echter wel de eerste die het veld in sprintte om Krul te feliciteren. De invaller keerde twee strafschoppen en had zodoende een belangrijk aandeel in het bereiken van de halve finales. "In de 117e minuut maakte Jasper nog een fantastische redding. Als hij dat niet doet, dan hadden we naar huis gekund", zei Krul op zijn beurt.

-
Jasper Cillessen had die strafschoppen ook gekeerd

Meer nieuws

Hans Kraay peutert antwoord los: derde versterking voor FC Twente een feit
0
Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties